FOTÓ

Fénykép

Az esküvőn készült fotók az ifjú pár életének legszebb pillanatait kell, hogy megörökítsék, ezért javasoljuk a profi Fótost, hogy a képek visszatükrözhessék az eseményt, személyiségeteket; megörökítve az örömöt és boldogságot, amit közösen a családtagokkal, rokonokkal, barátokkal átéltek.

Például az E-session, a„Getting ready” fotók, amelyek az előkészületeket örökíti meg a Nagy napon, vagy a kreatív fotózás az esküvőn, a csoportképek és portrék, valamint a vacsora és az esti mulatság megörökítése mind olyan emlék lesz számotokra, amelynek értéke az idő múlásával talán még nagyobb lesz.

Mivel minden esküvő más és más, ezért az elképzelések megbeszélést követően különféle csomagokat, lehetőségeket fogunk tudni javasolni, amelyek közül mindenki a saját igénye szerint tud választani.

Video

Ma már senki ne gondoljon a VHS kazettán átnyújtott vágatlan, ezáltal nézhetetlenül hosszú és unalmas esküvői videókra. A technika és a szoláltatók ezen a területen is megváltoztak. Digitális kamerákkal készülnek a felvételek és digitális utómunka segítségével 3-4 perces legszebb pillanatok kisfilmet, 15-20 perces rövid filmeket, 1- 1,5 órás élvezhető és nézhető filmeket vágnak össze a videós kollégák a Nagy nap eseményeiből. A filmek ma már olyan technikával készülnek, amelyek jó eséllyel lejátszhatók lesznek több évtized múlva is és, mint a fotóknak, a filmeknek is az értéke exponenciálisan nő, mert a hozzánk közelálló emberek meg lesznek örökítve, halljuk a hangjukat, látjuk a mozdulataikat, és ezt még unokáik is láthatják. A videónál is van lehetőség különleges filmek készítésére.

Például:VISSZA
Hollywell | foto